Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής της Laboratum Literatorum Illuminatorum Ltd Δρ Νικόλαος Λάος σας προσκαλεί σε δημόσιο πολιτικό και επιστημονικό διάλογο επ’ ευκαιρία της έκδοσης του καινούργιου βιβλίου του το οποίο τιτλοφορείται:

ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
(Εκδόσεις Λεξίτυπον, Αθήνα, 2010, http://www.lexitipon.gr/)

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 16 Μαρτίου 2010, ώρα 7μμ, στο ξενοδοχείο ILISSIA επί της οδού Μιχαλακοπούλου 25 στην Αθήνα (πλησίον στάσης Μετρό Ευαγγελισμός).

Ομιλητές:
- κ. Σωτήριος Ευσταθόγλου, Area Manager της φαρμακευτικής εταιρείας ITF Hellas S.A.: «Το ανθρωπολογικό υπόβαθρο των ασθενειών της νεοελληνικής πολιτικής οικονομίας»
- κα. Χριστίνα Φλώρου, Δικηγόρος Αθηνών – Εγκληματολόγος: «Αναρχικός Καπιταλισμός: η κορυφαία έκφραση του αιτήματος οικοδόμησης μιας αυτόνομης κοινωνίας»
- κ. Mohammed Rashad El Zafzaf, Γενικός Γραμματέας της Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα: «Οι προκλήσεις της οικονομικής ανάπτυξης και της μετανάστευσης: η Ελλάδα στο επίκεντρο»
- κ. Νικόλαος Λάος, πολιτικός-οικονομικός σύμβουλος, Διευθυντής της Laboratum Literatorum Illuminatorum Ltd: «Το μοντέλο του αναρχικού καπιταλισμού ως απάντηση στις μεγάλες προκλήσεις των ηθικών και οικονομικών κρίσεων της ανθρωπότητας»

Συντονίζει: κ. Κώστας Ζαφειρίου, Αρχισυντάκτης Πολιτικού Τμήματος της εφημερίδας ESPRESSO

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση. Email: nlaossmi@gmail.com


Η Laboratum Literatorum Illuminatorum Ltd είναι:
- μια διεθνής ιδιωτική λέσχη προσανατολισμένη στις υψηλότερες αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού, του επιστημονικού ουμανισμού και της ελεύθερης πολιτικής οικονομίας,
- μια δεξαμενή σκέψης και ένα κέντρο προχωρημένης έρευνας στα πεδία της πολιτικής, της οικονομίας, της επιστήμης και της φιλοσοφίας,
- και ένας πάροχος πληροφοριών και καινοτόμου τεχνογνωσίας.


http://www.lli-intelligence.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: